Leer BENOveren in 5 stappen. Volg jouw ideale BENOvatietraject!

Ik BENOveer mijn dakIk BENOveer mijn buitenmurenIk BENOveer mijn glas, ramen & deurenIk BENOveer mijn vloerIk BENOveer en kies voor de juiste technieken

Je huis is aan vernieuwing toe? Doe het dan ineens goed, en BENOveer in plaats van gewoon’ te renoveren. BENOveren past perfect bij de ambitie om energiezuinig en efficiënt te moderniseren.

Door slim en doordacht te werk te gaan, verlaagt je energiefactuur, verhoogt je wooncomfort, krijgt je woning meer waarde en bewijs je ook het milieu een grote dienst. Maar wat betekent BENOveren in de praktijk? Hoe doe je het, en waarop moet je vooral letten?

Het meest gebruikelijke BENOvatietraject – al heeft ieder project uiteraard zijn eigen aanpak, en lopen er vaak werken dooreen – gaat via, de BENOvatie van achtereenvolgens het dak, de buitenmuren, het glas, het schrijnwerk en de vloer naar de zogenaamde ‘technieken’: verwarming en sanitair warm water, ventilatie, elektriciteit en verlichting.

Klik op de bovenstaande iconen om voor elke BENOvatiestap een schat aan informatie, concrete oplossingen, premie-updates en financieringsadvies te vinden.

Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u doorsurft op deze website gaat u akkoord met plaatsen van deze cookies.Sluiten