Op zoek naar BENOvatie-inspiratie? Abonneer je gratis op de BENOvatiekrant!

Plannen om je huis te renoveren of – beter nog – te BENOveren? Geef hieronder je e-mailadres op om voortaan elke editie van de BENOvatiekrant, de inspiratie- en informatiegids voor de ‘betere renoveerder’, gratis te ontvangen. Zo krijg je ongeveer elke 3 maanden heel wat nuttige BENOvatietips & -tricks in je mailbox, maak je kennis met de nieuwste BENOvatie-oplossingen, blijf je op de hoogte van de laatste premie-updates en lees je tal van inspirerende getuigenissen van verbouwers die de BENOvatiestap al hebben gezet.

Ik geef MijnBENOvatie.be toestemming om mijn e-mailadres te gebruiken, enkel en alleen om me de BENOvatiekrant te kunnen toesturen. Ik kan me op elk moment uitschrijven door op de uitschrijflink onderaan elke BENOvatiekrant-mailing te klikken of ik kan uitschrijven of mijn gegevens updaten door een mail te sturen naar info@mijnBENOvatie.be of via post naar MijnBENOvatie, Lange Raamstraat 7, 8000 Brugge.
Ik ga akkoord met de privacy policy van MijnBENOvatie.be

Bekijk de BENOvatiekrant online

De BENOvatiekrant - editie juni 2017

  • Ontmoet BENOvatievoorlopers Klaar en Floris!
  • Profiteer maximaal van de BENOvatiepremies
  • BENOveren? Zo doe je het!
  • Minister Tommelein: Profiteer maximaal van de BENOvatiepremies “Gewoon renoveren? Wie verstandig is, BENOveert!”
Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u doorsurft op deze website gaat u akkoord met plaatsen van deze cookies.Sluiten